2014. április 22., kedd

Tavaszi szünet

Elképesztően unalmasan telt a tavaszi szünet. Kb nem csináltam semmit, senki nem ért rá, amikor hívtam, és itt ismét szóba hoznám a legjobb barátnőmet. Persze valamelyik nap megállás nélkül telefonáltunk, sms-ezgettünk vagy épp chateltünk, valamikor pedig egy szóval sem válaszolt. Na jó, talán nem kéne annyira ráakaszkodnom, de halál unalmasan telt az egész nap.
Kitérnék arra a témára, amiről már régebben beszéltem, de még mindig nagyon zavar. Pasik. Már kb az összes barátnőmnek van/volt, de még nekem nem. Nem kéne rágörcsölnöm, de em akarok bénának látszódni (még ha az is vagyok). Volt egy fiú, aki írt, hogy találkozzunk, de nem mertem. Féltem, hogy ha élőben meglát azonnal ott hagy vagy valami. Mert mint tudjuk ebben a világban a legtöbb embernek csak a külső számít... Félek az új dolgoktól, félek a változásoktól, és félek a magánytól is. Körülöttem mindenki megváltozik. Most lehet, hogy azt hiszitek, hogy csak én változom, de nem, ez nem így van. Ugyanolyan maradtam.
Van egyáltalán olyan fiú, aki nem a külsőre megy? Nem hinném... Azt mondják ne adjam fel a reményt, hamarosan találok valakit, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok...

2 megjegyzés:

  1. Ide tévedtem a blogodra, és meg kell erősítselek, én is fiú vagyok, és a sosem a külsőre megyek - az is fontos, de nem a legfontosabb. Ahogy mondják, mindenben meg kell találni azt a jelképes "aranyközéputat". Igen, igen, azok a fiúk, akik engem is körülvesznek, látom, mind csak azt nézik, hogy a lánynak jó nagy melle legyen, jó karcsú legyen, de a belső értékekre keveset adnak: ezt nem levegőből kapottan mondom. Szerintem, egyik napról a másikra egy lánnyal nem lehet összejönni: hol a folyamat, amikor megismerkednek? Nem akarok hivatalosan hangzani, mert én is szeretek hülyülni, meg minden, de úgy gondolom, teljesen más szögből látom ezt az egész párkapcsolatosdit, ami a mai világban van: hogy jó szemszögből látom-e, vagy rosszból? Azt döntsék el mások. Én bízom abban, hogy jól cselekszem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy van ilyen fiú is mint te, mert én eddig csak olyanokkal találkoztam, akik külsőre mennek. Egy kicsit meg is könnyeztem, ahogy a soraidat olvastam, mert annyira hihetetlen, hogy van aki a mai világban így gondolkodik. Az alapján amit leírtál, csodás ember lehetsz :)

      Törlés